Gündem

Zorlu: TİKA kardeşliğin ve insanlığın duruşudur

|
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Zorlu, “Bağımsızlıklarının 35. Yılında Türk Devletleri ve TİKA” programına katılarak Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansının (TİKA) çalışmalarının önemine dikkat çekti.
Zorlu: TİKA kardeşliğin ve insanlığın duruşudur

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Zorlu, “Bağımsızlıklarının 35. Yılında Türk Devletleri ve TİKA” programına katıldı. Zorlu, TİKA Başkanı Abdullah Eren başta olmak üzere kurum çalışanlarına ve bugüne kadar çalışmalara katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Kürşad Zorlu, bazı ülkelerin gittikleri coğrafyaları cetvelle parçaladığını ve bölerek yönetmeye çalıştığını belirten, Türkiye'nin ise bu bölgelerde gönül köprüleri kurduğunu ifade etti.

Zorlu,“TİKA sadece bir yardım kuruluşu değil kardeşliğin ve insanlığın duruşudur” dedi.

Zorlu: TİKA kardeşliğin ve insanlığın duruşudur

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.