Dünya

Lahbib: Daha güçlü bir Avrupa herkesi korur

|
Prag, 22 Ekim (Hibya) - Avrupa Komisyonu'nun Eşitlikten Sorumlu Üyesi Hadja Lahbib, Çekya Parlamentosu'nda yaptığı konuşmada Avrupa'da eşit hakların korunması ve ayrımcılıkla mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı.
Lahbib: Daha güçlü bir Avrupa herkesi korur

Avrupa Komisyonu'nun Eşitlikten Sorumlu Üyesi Hadja Lahbib, Çekya Parlamentosu'nda yaptığı konuşmada Avrupa'nın krizlere karşı hazırlıklı olması ve toplumun tüm kesimlerini koruması gerektiğini belirtti.

Lahbib, “Daha güçlü bir Avrupa, herkesi koruyan bir Avrupa'dır” diyerek afet dönemlerinde dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Hadja Lahbib, eşit ücret ve Romanların topluma dahil edilmesi gibi konularda ayrımcılıkla mücadele ettiklerini belirterek kimsenin geride bırakılmaması gerektiğini ifade etti.

Lahbib: Daha güçlü bir Avrupa herkesi korur

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.