Dünya

Sanchez: Feijoo ambalaj, Abascal ise hediyenin kendisi

|
Madrid, 24 Ekim (Hibya) - İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, muhalefetteki Alberto Núñez Feijóo ve Santiago Abascal'ı eleştirerek, destekçilerine 29 Kasım'da yapılacak mobilizasyon ve oy verme çağrısında bulundu.
Sanchez: Feijoo ambalaj, Abascal ise hediyenin kendisi

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, yaptığı açıklamada, muhalefetin iktidara gelmesi halinde önce seçmenleri hareketsiz bırakmaya, ardından kesintilere yönelmeyi planladığını öne sürdü.

Feijóo'yu ambalaja, Abascal'ı ise hediyenin kendisine benzeten Sanchez, bazı hediyelerin açılmaya değmeyeceğini ifade etti. Sanchez, destekçilerine 29 Kasım'da harekete geçme, oy kullanma, kazanma ve iktidara gelme çağrısı yaptı.

Sanchez: Feijoo ambalaj, Abascal ise hediyenin kendisi

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.