Dünya

Herzog, askerde yaralanan Tulila ve ailesiyle bir araya geldi

|
İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, askerlik görevi sırasında yaralanan ve rehabilitasyon sürecini bir misyona dönüştüren Roy Ben Tulila ve ailesiyle bir araya geldi.
Herzog, askerde yaralanan Tulila ve ailesiyle bir araya geldi

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, eşi Michal Herzog ile birlikte kabul ettiği Roy Ben Tulila'nın yaşam öyküsüne ve kaleme aldığı kitabına ilişkin bir değerlendirme mesajı yayımladı.

Tulila'nın yaşadığı rehabilitasyon sürecine ve toplumsal katkılarına değinen Herzog, "2004 yılında askerlik hizmeti sırasında ağır yaralanan Roy Ben Tulila, kişisel rehabilitasyon yolculuğunu bir misyona dönüştürdü” açıklamasını yaptı.

Tulila'nın hayatına devam ettiğini aktaran Herzog, “Harika bir aile kurdu ve savaşçı evinde, ciddi yaralanmasından sonra hayata yeniden yön verebilme ve gelişebilme araçlarını aktarıyor." ifadelerini kullandı.

Görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Herzog, "Michal ve ben, bu akşam onu ve sevimli ailesini tanımaktan ve ondan, hayatının öyküsünü ve savaşın kendisinden çok sonra da devam eden rehabilitasyon ve başa çıkma yolculuğunu anlattığı önemli kitabı 'Kalpten - Savaştan Sonraki Savaş'ı almaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

Herzog, askerde yaralanan Tulila ve ailesiyle bir araya geldi

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.