Dünya

Guterres: Turizm, kültürler arasında anlayışı güçlendiriyor

|
Madrid, 5 Kasım (Hibya) - Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Birleşmiş Milletler Turizm (UN Tourism) Genel Sekreteri Shaikha Al Nowais ile bir araya geldi. Guterres, turizmin farklı kültürleri ve medeniyetleri birbirine yakınlaştıran önemli bir araç olduğunu belirtti.
Guterres: Turizm, kültürler arasında anlayışı güçlendiriyor

Guterres, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Nowais ile UN Tourism’in merkezinde görüştüğünü bildirdi.

Dünyada bölünmelerin yaşandığı bir dönemde turizmin yalnızca bir sektör olmadığını ifade eden Guterres, turizmin insanları bir araya getirdiğini ve kültürler ile medeniyetler arasında anlayışın gelişmesine katkı sağladığını kaydetti.

Guterres: Turizm, kültürler arasında anlayışı güçlendiriyor

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.