Gündem

Bakan Bayraktar, enerji arama çalışmalarının süreceğini bildirdi

|
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye’nin kendi gemileriyle denizlerde doğal gaz ve petrol aradığını belirterek enerji bağımsızlığı hedefi doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü bildirdi.
Bakan Bayraktar, enerji arama çalışmalarının süreceğini bildirdi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında son 24 yılda önemli hedeflerin hayata geçirildiğini ifade etti.

Türkiye’nin kendi gemileriyle denizlerde doğal gaz ve petrol aradığını belirten Bayraktar, “Bizim Kızıl Elma’mız Türkiye’yi mutlaka enerjide bağımsız ve kendi kendine yeten bir ülke hâline getirmektir.” ifadelerini kullandı.

Bayraktar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde teşkilatlarıyla birlikte gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Bakan Bayraktar, enerji arama çalışmalarının süreceğini bildirdi

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.