Gündem

Andırın, Kadirli ve Sumbas için kuvvetli yağış uyarısı

|
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden (MGM) yapılan açıklamada Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesi ile Osmaniye’nin Kadirli ve Sumbas ilçelerinin kuzey kesimleri için yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı verildi.
Andırın, Kadirli ve Sumbas için kuvvetli yağış uyarısı

MGM’ den yapılan açıklamada, Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesi ile Osmaniye’nin Kadirli ve Sumbas ilçelerinin kuzey kesimleri için 18 Ağustos saat 19.00 ile 21.00 arasında yerel olarak kuvvetli, metrekareye 21-50 kilogram yağış düşmesi bekleniyor.

Yağışların ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, hortum, yağış sırasında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalara neden olabileceği belirtildi. Vatandaşların olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Andırın, Kadirli ve Sumbas için kuvvetli yağış uyarısı

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.