Karadeniz yaylalarını birbirine bağlayacak olan Yeşil Yol Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Yeşil Yol güzergahındaki devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Demirci’ye İlçe Başkanı İbrahim Demir de eşlik etti.
Kolay ve Konforlu Ulaşım Hedefleniyor
Projeyle birlikte Karadeniz yaylaları arasında kesintisiz, güvenli ve konforlu bir ulaşımın sağlanması hedefleniyor. Yolu kullanan vatandaşların yaşam kalitesini artıracak bu proje, bölge turizmi açısından da büyük önem taşıyor.
Başkan Demirci’den Teşekkür Mesajı
İncelemeler sırasında çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Demirci, projeye katkı sunan tüm kurum ve yetkililere teşekkür etti. Demirci, “9 ilin yaylalarını birbirine bağlayacak olan Yeşil Yol Projesi’nde emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve tüm emekçilere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorum Yazın