Dünya

Von der Leyen: Birliğin Durumu konuşması için hazırlıklar sürüyor

|
Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Birliğin Durumu konuşmasının (SOTEU) hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Von der Leyen, Avrupa Parlamentosu Başkanlar Konferansı ile görüştüğünü ve 16 Eylül'de Strasbourg'da bir araya geleceklerini ifade etti.
Von der Leyen: Birliğin Durumu konuşması için hazırlıklar sürüyor

Von der Leyen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Birliğin Durumu konuşmasının hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.

Hazırlıklar kapsamında Avrupa Parlamentosu Başkanlar Konferansı ile görüştüğünü aktaran von der Leyen, SOTEU'nun birçok başlığın bir araya gelmesiyle oluştuğunu ifade etti.

Von der Leyen, 16 Eylül'de Strasbourg'da görüşmek üzere mesajını paylaştı.

Von der Leyen: Birliğin Durumu konuşması için hazırlıklar sürüyor

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.