Gündem

Vali Koç, selden etkilenen Keşap’ta incelemelerde bulundu

|
Giresun Valisi Mustafa Koç, kuvvetli yağışların ardından sel ve taşkınlardan etkilenen Keşap ilçesinde incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Vali Koç, selden etkilenen Keşap’ta incelemelerde bulundu

Giresun Valisi Mustafa Koç, kuvvetli yağışların ardından sel ve taşkınlardan etkilenen Keşap ilçesinde incelemelerde bulundu.

Karabulduk Beldesi ve çevresinde hasar tespit çalışmalarını inceleyen Koç, ulaşım yollarındaki tahribat ve altyapı çalışmalarını yerinde takip etti. Keşap-Karabulduk il yolu kontrollü olarak yeniden ulaşıma açılırken, kapalı köy yollarının ulaşıma açılması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Karadere mevkisinde sel sularına kapılan araçtaki bir kişinin kendi imkanlarıyla kurtulduğu, kayıp iki kişinin bulunması için AFAD koordinasyonunda arama-kurtarma çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Koç, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi ve ulaşımın normale dönmesi için çalışmaların koordinasyon içinde sürdürüleceğini ifade etti.

Vali Koç, selden etkilenen Keşap’ta incelemelerde bulundu

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.