Gündem

Siirt'te yasa dışı avlanan 5 yaban keçisinin failleri tespit edildi

|
Tarım ve Orman Bakanlığı, Siirt'in Şirvan ilçesinde 6 yıl önce koruma altındaki 5 yaban keçisini yasa dışı avlayan kişilerin yürütülen çalışmalar sonucunda tespit edildiğini ve haklarında idari para cezası uygulandığını açıkladı.
Siirt'te yasa dışı avlanan 5 yaban keçisinin failleri tespit edildi

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Siirt'in Şirvan ilçesinde 6 yıl önce koruma altındaki 5 yaban keçisini yasa dışı avlayan kişilerin, Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Teşkilatı ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmasıyla tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, şüpheliler hakkında idari para cezası uygulandığı bildirildi.

Bakanlık, yıllar geçse de devletin kanunsuzluklara karşı takibini sürdürdüğünü vurgulayarak, doğal hayatın korunması amacıyla tüm kurumlarla birlikte 7 gün 24 saat sahada çalışmaların devam ettiğini kaydetti. 

Siirt'te yasa dışı avlanan 5 yaban keçisinin failleri tespit edildi

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.