Dünya

Sandu: Başbakan Vasile Tofan liderliğindeki Hükümeti yemin ettirdim

|
Kişinev, 22 Temmuz (Hibya) – Moldova Cumhurbaşkanı Maia Sandu, Başbakan Vasile Tofan liderliğinde kurulan yeni hükümetin yemin ederek göreve başladığını duyurdu.
Sandu: Başbakan Vasile Tofan liderliğindeki Hükümeti yemin ettirdim

Moldova Cumhurbaşkanı Maia Sandu, kabinenin yemin töreninin ardından yaptığı değerlendirmede ülkenin kararlılıkla yürüttüğü politikaların altını çizdi.

Yeni hükümetin göreve başlama sürecini aktaran Sandu, "Bugün Başbakan Vasile Tofan liderliğindeki Hükümeti yemin ettirdim." dedi.

Ülkenin temel hedeflerini ve reform sürecini vurgulayan Cumhurbaşkanı Sandu, "Yolumuz değişmedi: reformlar, AB üyeliği, direnç ve her vatandaş için daha iyi bir yaşam” ifadelerini aktardı.

Sandu: Başbakan Vasile Tofan liderliğindeki Hükümeti yemin ettirdim

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.