Gündem

Pamukkale’de Kınıklı Kampüs bölgesinde üstyapı çalışmaları başladı

|
Pamukkale Belediyesi, Kınıklı Kampüs bölgesindeki üstyapı sorunlarının giderilmesi amacıyla çalışma başlattı. Proje kapsamında 10 sokakta toplam 15 bin metrekare beton parke imalatı yapılacak.
Pamukkale’de Kınıklı Kampüs bölgesinde üstyapı çalışmaları başladı

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, çalışmanın başladığı bölgede incelemelerde bulunarak belediye ekiplerinden bilgi aldı. Ertemur, bölgedeki esnafla da görüşerek çalışmaların sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Proje kapsamında yıpranan yollar ve kaldırımlar yenilenecek. Cadde ve sokaklarda ayrıca aydınlatma ve peyzaj düzenlemeleri yapılacak.

Ertemur, çalışmaların okullar açılmadan tamamlanmasının hedeflendiğini belirterek, Kınıklı Kampüs bölgesindeki üstyapı sorunlarını gidermek için esnafla yapılan görüşmeler doğrultusunda çalışma başlattıklarını ifade etti.

 

Pamukkale’de Kınıklı Kampüs bölgesinde üstyapı çalışmaları başladı

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.