Gündem

Ordu’da Tek Araçlık Yol, Çift Yönlü Trafiğe Kavuşuyor

|
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz ilçesine bağlı Yeşilada Mahallesi’nde başlattığı yol genişletme çalışmalarıyla bölgedeki ulaşım sorununa neşter vuruyor. 3 kilometrelik güzergâh çift yönlü hale getirilerek güvenli ve konforlu ulaşım sağlanacak.
Ordu’da Tek Araçlık Yol, Çift Yönlü Trafiğe Kavuşuyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki ulaşım altyapısını güçlendirme hedefiyle Kabadüz ilçesinin Yeşilada Mahallesi’nde önemli bir çalışmayı daha hayata geçirdi.

Sadece tek aracın geçebildiği dar yolda, 3 kilometrelik alanda genişletme çalışmaları başladı. Proje kapsamında, üst kotlarda toprak kazısı ve sert kaya kırımı, alt kotlarda ise kaya tahkimat döşemesi yapılıyor.

Çalışmalar tamamlandığında:

  • Trafik akışı çift yönlü olarak sağlanacak,
  • Heyelan riski azaltılacak,
  • Ulaşım daha güvenli ve konforlu hale gelecek.


Ordu Büyükşehir Belediyesi, “Şehrimizin her köşesinde erişilebilir, güvenli ve güçlü yollar oluşturmak için aralıksız çalışıyoruz” mesajını verdi.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.