Ordu’da 25 Nisan sabahı kısa süreli sağanak yağış etkili oldu. Güne şemsiye ile başlayan vatandaşlar, öğle saatlerinde güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte montlarını çıkarıp gözlüklerine sarıldı. Karadeniz’e özgü değişken hava, bir kez daha “Dört mevsim bir gün” dedirtti.
Sabah saatlerinde özellikle Altınordu, Fatsa ve Ünye çevresinde etkili olan yağmur, kısa süreli trafiği de olumsuz etkilerken, esnaf ve öğrenciler yağışa hazırlıksız yakalandı. Şehir merkezinde bazı vatandaşlar işine ıslak elbiselerle gitmek zorunda kalırken, saat 11.00’den sonra gökyüzü tamamen açtı.
Meteoroloji verilerine göre önümüzdeki günlerde de Ordu’da benzer dalgalı hava durumunun sürmesi bekleniyor. Sabah serinliği ve yağış ihtimali devam ederken, öğleden sonraları parçalı bulutlu ve güneşli bir hava öngörülüyor.

Yorum Yazın