Gündem

Ordu’da Çarşamba Günü Gök Gürültüsü Eksik Olmayacak

|
23 Nisan Ordu'da hava sonbahar havası gibi olacak. İşte detaylar...
Ordu’da Çarşamba Günü Gök Gürültüsü Eksik Olmayacak

Ordu’da Çarşamba günü yağışlı hava etkisini sürdürüyor. Sabah saatlerinden itibaren gökgürültülü sağanak yağışlar kenti etkisi altına alacak. Hava sıcaklığı gün boyu 11 ila 13 derece arasında değişirken, hissedilen sıcaklık da aynı seviyelerde seyredecek.

Sabah 09.00’dan itibaren başlayan yağışlar, akşam saatlerine kadar aralıklarla sürecek. Nem oranı %91 ile %96 arasında değişerek oldukça yüksek seviyelerde kalacak. Bu durum, yağışların yoğun hissedilmesine neden olacak.

Rüzgar, sabah saatlerinde 8 km/sa ortalama hızla eserken, öğle saatlerinde 21 km/sa'ye kadar ulaşacak. Akşam saatlerinde ise rüzgar hafifleyerek 2-4 km/sa seviyelerine düşecek.

Gece saatlerinde ise yağış yerini çok bulutlu bir havaya bırakacak. 21.00-24.00 saatleri arasında yağmur beklenmezken, hava 11 derece civarında seyredecek ve nem oranı %96’ya ulaşacak.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.