Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nün tahminlerine göre Ordu genelinde Perşembe günü sağanak yağış etkili olacak. Sabah saatlerinden itibaren başlayacak olan yağış, gün boyunca aralıklarla devam edecek.
Sabah 09.00-12.00 saatleri arasında 13°C sıcaklık ile %87 nem oranı ölçülürken, rüzgar saatte 19 km hıza ulaşacak. Öğle saatlerinde ise sıcaklık 14°C'ye çıkarken, rüzgar hızının artması ve 24 km/sa seviyesine kadar ulaşması bekleniyor.
Öğleden sonra saatlerinde sıcaklığın yeniden 13°C’ye düşeceği, rüzgar hızının ise 20 km/sa civarında olacağı tahmin ediliyor. Akşam saatlerinde ise yağışın sona ermesiyle hava çok bulutlu olacak. Gece saatlerine doğru sıcaklık 11°C'ye kadar düşerken, rüzgar hızının da 7 km/sa seviyelerine gerilemesi bekleniyor.

Yorum Yazın