Gündem


Kocaeli Valisi Aktaş, DARKDER'in açılış ve lansman programına davet edildi

|

Darıca Arama ve Kurtarma Derneği (DARKDER) Başkanı Abdülhamit Subaşı ve beraberindeki heyet, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ı ziyaret ederek 15 Ağustos'ta düzenlenecek açılış ve lansman programına davet etti.

Kocaeli Valisi Aktaş, DARKDER'in açılış ve lansman programına davet edildi

Darıca Arama ve Kurtarma Derneği (DARKDER) Başkanı Abdülhamit Subaşı, beraberindeki dernek başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ı ziyaret etti.

Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ziyarette Subaşı ve beraberindeki heyet, Vali Aktaş'ı 15 Ağustos 2026 Cumartesi günü düzenlenecek DARKDER Açılış ve Lansman Programı'na davet etti.

Ziyarette derneğin faaliyetleri, üyeleri ve düzenlenecek etkinlik hakkında Vali Aktaş'a bilgi verildi. Aktaş, nazik davetleri ve ziyaretleri dolayısıyla Subaşı ile beraberindeki heyete teşekkür etti.


Kocaeli Valisi Aktaş, DARKDER'in açılış ve lansman programına davet edildi

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.