İlçe Haberleri

Fatsa’da Siteler Güzergahı Geçici Olarak Kapatıldı

|
Fatsa’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle S.S. 16 Nolu Sanayi-Kurtuluş Dolmuş Kooperatifi, Siteler Güzergahı'nda hizmet veremeyeceğini açıkladı. Kooperatif Başkanı Necati Efe, buzlanma ve yol kapanmaları nedeniyle seferlerin durdurulduğunu belirtti.
Fatsa’da Siteler Güzergahı Geçici Olarak Kapatıldı

Fatsa’da yaşanan yoğun kar yağışı, şehir içi ulaşımı olumsuz etkiledi. S.S. 16 Nolu Sanayi-Kurtuluş Dolmuş Kooperatifi, özellikle Siteler Güzergahı'ndaki yolların kapanması ve buzlanma nedeniyle bu hatta hizmet verilemeyeceğini duyurdu.

Sadece Sahil Hattı Hizmet Veriyor
Kooperatif Başkanı Necati Efe
, yaptığı açıklamada, "Yoğun kar nedeniyle Evkaf ve Dolunay Mahallelerimizde yollar kapanmış durumda ve bazı noktalarda yoğun buzlanma mevcut. Sürücülerimizin ve yolcularımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için şu an sadece Sahil Hattımız aktif olarak hizmet vermektedir. Yolların durumuna bağlı olarak seferlerimiz açılacaktır" dedi.

Yetkililer, vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunurken, yolların açılması için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.