Gündem

Darıca Huzurevi Rehabilitasyon Merkezi için iş birliği protokolü imzalandı

|
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Belediyesi, Gebze Ticaret Odası ve Gebze Darıca Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği iş birliğinde hayata geçirilecek Darıca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi hizmet binasına ilişkin protokol imzalandı.
Darıca Huzurevi Rehabilitasyon Merkezi için iş birliği protokolü imzalandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kocaeli Valiliği, iş birliğinde hayata geçirilecek Darıca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi hizmet binasına ilişkin protokol imzalandı.

Kocaeli Valiliği'nde düzenlenen imza törenine Vali İlhami Aktaş'ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu ile Gebze Darıca Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Turgut Altuntaş ve dernek yöneticileri katıldı.

Protokol kapsamında Darıca ilçesinde inşa edilecek Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin yapımı, devri, tefrişi ve işletilmesine ilişkin iş birliği esasları belirlendi.

Vali İlhami Aktaş, Darıca'ya ve bölge halkına hizmet verecek projenin hayata geçirilmesi için önemli bir adım atıldığını belirterek, emeği geçen kurum ve kişilere teşekkür etti ve projenin hayırlı olmasını diledi.

Hayırsever Turgut Altuntaş'ın girişimiyle başlatılan proje kapsamında, Milli Emlak tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü adına Darıca'da tahsis edilen arsa üzerine Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşa edilecek.

Darıca Huzurevi Rehabilitasyon Merkezi için iş birliği protokolü imzalandı

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.