Dünya

Costa: 27 lider ortak önceliklerimizde birlik içinde ilerleyecek

|
Brüksel, 18 Eylül (Hibya) - Avrupa Konseyi Başkanı António Costa, 27 liderle yürüttüğü başkent turunun dördüncü haftasını tamamladığını açıkladı.
Costa: 27 lider ortak önceliklerimizde birlik içinde ilerleyecek

Avrupa Konseyi Başkanı António Costa, yaptığı açıklamada liderlerle kendi makamlarında gerçekleştirdiği görüşmelerin ortak sorunları ulusal perspektiflerden değerlendirmek açısından önemli olduğunu belirtti.

Costa, bu görüşmelerin Avrupa Birliği’nin 27 üyesinin ortak önceliklerde birlik içinde ilerlemesine katkı sağladığını ifade etti.

27 liderle gerçekleştirdiği görüşmeleri tamamlamayı beklediğini belirten Costa, Hollanda Başbakanı ile 9 Ekim’de görüşeceğini, İsveç Başbakanı ile görüşmesinin ise yeni hükümet kurulduktan sonra yapılacağını aktardı.

Costa: 27 lider ortak önceliklerimizde birlik içinde ilerleyecek

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.