İlçe Haberleri

Aybastı’da 68. Camii Çevre Düzenleme Çalışması Başladı

|
Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, görev süresi boyunca 67 camide tamamlanan çevre düzenlemelerine bir yenisinin daha eklendiğini belirterek, Uzundere Mahallesi’ndeki Güldere Camii’nde 68. çalışmayı başlattıklarını duyurdu.
Aybastı’da 68. Camii Çevre Düzenleme Çalışması Başladı

Aybastı Belediyesi, ilçedeki ibadethanelere yönelik çevre düzenlemelerine hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Fen İşleri ekipleri tarafından Uzundere Mahallesi’nde bulunan Güldere Camii çevresinde başlatılan 68. çevre düzenleme çalışmasının yoğun bir şekilde sürdüğünü açıkladı.

Başkan Gündoğar, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Görev süremiz boyunca Aybastı genelinde toplam 67 camimizin çevre düzenlemesini tamamladık. Şimdi ise 68. durağımız Uzundere Mahallesi Güldere Camii oldu. İnşallah en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak Uzundereli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.”
 

“Taş Değil, Birlik ve İnançla Yükseliyoruz”
Gündoğar, yapılan çalışmaların yalnızca fiziki bir düzenleme olmadığını da vurgulayarak, “Bu çalışmalar sadece taş, toprak değil; birlik, inanç ve hizmet aşkıyla yükseliyor. Birlikte başardık, birlikte başaracağız” dedi.

Belediye yetkilileri, çevre düzenleme çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanarak camii çevresinin modern ve estetik bir görünüme kavuşacağını belirtti.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.