52 Orduspor Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, takımın son durumu ve şampiyonluk hedefiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Alanya 1221 FSK karşısında alınan galibiyetin ardından umutlarını koruduklarını söyleyen Bodur, kalan iki maçtan da galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade etti.
“Alanya karşısında güzel bir sonuç aldık. Ayvalık'ın berabere kalması bizim için iyi oldu. Şimdi gözümüz hem kendi maçlarımızda hem de Ayvalıkgücü Belediyespor ve Aliağa FK’nın sonuçlarında olacak,” diyen Bodur, ligi mümkün olan en iyi noktada tamamlamak istediklerini vurguladı.
“Bu Mücadele Son Düdüğe Kadar Sürecek”
Son haftalarda yaşanan puan kayıplarının üzücü olduğunu söyleyen tecrübeli başkan, “Üst üste iki maç kaybetmemiz bizi sıkıntıya soktu. 5 puanlık farkı erittik ve şu an puanlar eşitlendi. Ama futbolda bunlar var. Önemli olan düştüğümüz yerden kalkmak” dedi.
Hafta sonu deplasmanda Çorluspor 1947 ile karşılaşacaklarını hatırlatan Bodur, “Oradan galip dönüp, Karabük maçında evimizde ligi güzel bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Son ana kadar savaşacağız,” ifadelerini kullandı.
“Direkt çıkmak istiyoruz”
Şükrü Bodur, şampiyonluk konusunda da iddialı konuştu: “Şampiyonluk bizim için hâlâ masada. Direkt de çıkabiliriz, Play-Off yolundan da. Elbette gönlümüz direkt çıkmaktan yana. Son iki maçta alacağımız 6 puan her şeyi değiştirebilir.”
Yorum Yazın