Gündem

Narin Güran'ın Mezarı Başındaki Ağıt, Yeni Soru İşaretlerine Yol Açtı

Seniha
185 Görüntüleme
11.09.2024 - 13:16 | Son Güncelleme: 11.09.2024 - 13:16
Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran'ın mezarı başında bir akrabasının yakmış olduğu ağıt, yeni soru işaretlerine neden oldu. Akrabanın ''Havin'ime de böyle kıydılar'' sözleri, olaya dair başka bir cinayeti işaret edebilir mi?
Narin Güran'ın Mezarı Başındaki Ağıt, Yeni Soru İşaretlerine Yol Açtı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün süren arama çalışmalarının ardından cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Cinayeti itiraf eden Nevzat Bahtiyar, savcılık sorgusunun ardından tutuklanırken, soruşturma kapsamında gözaltında olan köy imamı ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler için bir gün daha ek gözaltı süresi alındı.

Süreç devam ederken, NOW TV kameralarına dikkat çeken bir detay yansıdı. Narin Güran'ın mezarı başında ağıt yakan bir akrabası, "Havin'ime de böyle kıydılar" şeklinde feryat etti. Bu sözler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kişi, bu iddia üzerine yetkililerden hemen bir soruşturma açılmasını talep etti. Akrabanın bu sözleri, başka bir cinayeti işaret ediyor olabilir mi sorusu gündemde.

Ordu İli ve İlçeleri Haber Merkezi

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ordu Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.