Gündem

Vali Yavuz, Yeni Yıla Çalışarak Giren Kamu Görevlilerini Ziyaret Etti

638 Görüntüleme
31 Aralık 2018 10:17
Son Güncelleme: 31 Aralık 2018 10:17
Vali Seddar Yavuz, ilimizin huzuru ve güvenliği, can ve mal emniyeti ile vatandaşlarımızın sağlığı için çalışan kamu görevlilerini, 2018 yılının son saatlerinde çalıştıkları yerlerde ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.
Vali Yavuz, Yeni Yıla Çalışarak Giren Kamu Görevlilerini Ziyaret Etti

Güzelyalı Güvenlik Noktasındaki Polisleri Ziyaret Etti

İlk ziyaretini, Güzelyalı mahallesinde bulunan güvenlik kontrol noktasına yapan Vali Seddar Yavuz, burada görevli polis memurlarının yeni yılını kutladı ve tatlı ikramında bulundu. Buradaki polis memurlarıyla bir süre sohbet eden Vali Yavuz, polis memurlarına görevlerinde başarı dileğinde bulundu. 

Kontrol noktasında yapılan uygulamada durdurulan araçların sürücü ve yolcularının da yeni yılını kutlayan Vali Seddar Yavuz, sürücü ve yolculara da çikolata ikramında bulundu. İyi seneler dileğinde bulundu. 

Eskipazar Güvenlik Noktasındaki Askerleri Ziyaret Etti  

Vali Seddar Yavuz, Güzelyalı güvenlik noktasına yaptığı ziyaretin ardından Eskipazar mahallesinde bulunan güvenlik kontrol noktasına geçti. Eskipazar güvenlik kontrol noktasında görevli askerlerin tek tek ellerini sıkan ve yeni yılını kutlayan Vali Yavuz, burada görevli askerlere de tatlı ikramında bulundu. Vali Seddar Yavuz, burada da trafik denetiminde durdurulan araçların sürücü ve yolcularının yeni yılını kutlayarak, çikolata ikramında bulundu.  

Cumhuriyet Güvenlik Noktasındaki Polisleri Ziyaret Etti

Eskipazar güvenlik noktasındaki askerleri ziyaretinden sonra Cumhuriyet mahallesinde bulunan güvenlik noktasına geçen Vali Yavuz, burada görev yapan polis memurlarının da yeni yılını kutladı. Yapılan trafik denetimi için durdurulan araçların sürücü ve yolcularının yeni yılını kutlayan Vali Yavuz, sürücü ve yolculara çikolata ikramında bulunarak, iyi seneler dileğinde bulundu.

112 Komuta Kontrol Merkezini Ziyaret Etti

Kontrol noktaları ziyaretinin ardından Turnasuyu mahallesinde bulunan 112 Komuta Kontrol merkezini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, burada görev yapan doktor ve sağlık personellerinin yeni yılını kutladı. Bir süre 112 Komuta Kontrol Merkezinin işleyişi ve verilen hizmetler konusunda bilgi alan Vali Yavuz, 112’nin asılsız ihbarlarla meşgul edilmemesi gerektiğine dikkat çekerek, “Lütfen 112’yi asılsız ihbarlarla meşgul etmeyiniz. Her bir asılsız ihbar, bir vatandaşımızın hayatına, canına mal olabilir. Böylesine ağır bir vebalin altına hiç kimse girmesin” diyerek vatandaşlarımıza duyarlı olmaları konusunda çağrıda bulundu.

Yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni 112 hizmet binasıyla ilgili de bilgi veren Vali Yavuz, “Karapınar mahallesinde yapımı

Yorum Yazın