Gündem

Vali Balkanlıoğlu’ndan, “Tanıtım Çabamıza Verilen Katkıyı Önemsiyoruz”

825 Görüntüleme
31 Mayıs 2017 15:55
Son Güncelleme: 31 Mayıs 2017 15:55
Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Valiliği’nin başlattığı tanıtım faaliyetleri kapsamında 34 ulusal medya temsilcisinin Ordu’ya getirilmesi organizasyonuna maddi katkıda bulunan Albaraka Türk Fatsa Şube Başkanı Bedreddin Şimşek’e ‘Teşekkür Belgesi’ verdi.
Vali Balkanlıoğlu’ndan, “Tanıtım Çabamıza Verilen Katkıyı Önemsiyoruz”

Ordu’da bir turizm hareketliliği yaratmak için Ordu’nun tanıtımına büyük önem verdiklerini belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Yüksek bir turizm potansiyeline sahip olan ilimizi, her fırsatta tanıtmak için büyük bir çabanın içindeyiz. Her fırsatı değerlendiriyoruz. Tanıtım faaliyetlerimizde de epey mesafe aldık. Yaptığımız çalışmalar neticesinde ilimizi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin sayısı ikiye katladı. Turizm gelirlerimiz de ikiye katlandı. Ama biz hiç durmadan 1 milyon turist hedefimizi gerçekleştirmek için tanıtım faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Mayıs ayının başında ulusal çapta yayın yapan 7 televizyon kanalı, 6 gazete ve 3 ajans temsilcilerinden oluşan toplam 34 kişilik gazeteci grubunu ilimize davet etmiştik. Ulusal medyanın önemli medya kuruluşlarında çalışan gazeteciler, ilimizin tarihi, turistik öneme haiz yerlerinde çekimler yaptılar. Haberler yaptılar. Yaptıkları çekimleri ve haberleri, çalıştıkları medya kuruluşlarında yayınladılar.

Böylece Ordu’nun tanıtımına önemli katkıda bulundular. Albaraka Türk bankasının Fatsa Şube Müdürü Bedreddin Şimşek bey, bu 34 gazeteci arkadaşlarımızın Ordu’ya getirilmesi organizasyonuna önemli miktarda maddi katkıda bulundu. Kendilerine bu çabamıza verdiği destek ve katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Albaraka Türk Bankasının bizlere verdiği desteğin ve katkının diğer bankalara ve özel sektör kuruluşlarına da örnek olmasını diliyorum” dedi.
 
Ordu Valiliği’nin başlattığı tanıtım faaliyetlerine banka olarak katkıda bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Albaraka Türk Fatsa Şube Başkanı Bedreddin Şimşek, “Ordu’da turizmin gelişmesi demek, ekonominin gelişmesi demektir. Ordu ekonomisine katkı sağlayacak her türlü faaliyeti ve çalışmayı banka olarak destekliyoruz. Ordu’da turizm hareketliliği yaratmak amacıyla Ordu Valiliği’nin başlattığı tanıtım faaliyetlerini ekonomik girdi açısından önemsiyoruz. Bu tür faaliyetleri bundan sonra da destekleyeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yazın