Siyaset

Üreticinin kafası karıştırılıyor

635 Görüntüleme
09 Haziran 2015 19:15
Son Güncelleme: 09 Haziran 2015 19:15
MHP İl aşkanı Enginyurt, üretcinin kafasının karıştırılmak istendiğini söyledi.
Üreticinin kafası karıştırılıyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, Ordu Ticaret Borsası (OTB) Başkanı Ziver Kahraman ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Konuklarını Ordu Ticaret Borsası toplantı salonunda ağırlayan Kahraman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı konuşmada; “Bugün Cemal Enginyurt bey, Odamıza ziyaret gerçekleştirerek bizleri onure etmiştir. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisi şuanda bildiğiniz gibi Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlarıdır. Bizimde çok sevdiğimiz bir ağabeyimizdir. bu nazik tavrından dolayı kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum.” dedi.
   
Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt ise, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman’a yeni görevinde başarılar dileyerek, "Böylesine Ordu için önemli bir kuruma seçilmenizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Allah utandırmasın.” dedi...
   
Ordu Ticaret Borsası’nın fındığın gözü kulağı olduğunu belirten Enginyurt, fındığın pazarlanmasında ve ihracatında borsanın büyük öneme sahip olduğunu söyledi. Enginyurt, "Ordu Ticaret Borsası fındığın gerek ihracatında gerekse pazarlanmasında en önemli unsur olarak Ordu insanının adeta gözünün en fazla dikildiği bir müessesedir. Burada yapılacak bir çalışma, buradan çıkacak olan bir söz, Ordu üreticisini bağlayıcı bir söz olmaktadır.”
  
Konuşmasında fındıktaki rekolte tartışmalarına da değinen MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, açıklanan rekolteler arasında çok büyük farklar olduğuna değinerek, “özellikle rekolte konusundaki keşmekeşlik veya kafa karışıklığı üreticimizin canını sıkmakta. biz MHP olarak rekoltenin tek elden belirlenmesi tarafındayız. 99 yılından bu zamana kadar yapılan etik anlaşması rekolte tek elden açıklanırken maalesef bu sene görüyoruz ki, iki veya üç rekolte açıklaması ve bunların arasında da afaki rakamlar olması üreticimizde büyük endişe meydana getirmiştir. Rekoltenin yüksek ifade edilmesi Ordu üreticisine ve ihracatçısına bir şey kazandırmayacaktır. Rekoltenin çok düşük de denilmesinin bir getirisi yoktur.”

Yorum Yazın