Gündem

Türkiye oğlunun arkasından atlayan o anneyi konuşuyor

641 Görüntüleme
09 Haziran 2015 19:15
Son Güncelleme: 09 Haziran 2015 19:15
Ordu’nun Perşembe İlçesi’nde pencereden düşen ve Ordu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım servisinde tedavi gören 2 yaşındaki Aras Özbek, sedye ile röntgen çekimine götürüldü.
Türkiye oğlunun arkasından atlayan o anneyi konuşuyor

Röntgeni çekildikten sonra Aras bebek tekrar yoğun bakım servisine gönderildi. Sedyenin başından tutarak örtüyü kaldırıp çocuğuna bakan anne Aylin Özbek’in de oldukça bitkin olduğu gözlendi. Aras bebeğin 72 saat süreyle yoğun bakım servisinde tutulacağı da öğrenildi.

OĞLUNUN PEŞİNDEN ATLAMIŞTI

Söğütaltı Mahallesi'nde 4 katlı binanın 3 katında, odasında oynayan 2 yaşındaki Aras Özbek, açık kalan pencereden bakmak isterken aşağı düştü. Oğlunun düştüğünü gören anne Aylin Özbek (26), panikle peşinden atladı. Beton zemine düşen anne ve oğlu yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine anne ve oğlu 112 Acil Servis ekipleri tarafından Ordu Devlet Hastanesine kaldırdı. Olayı gören vatandaşlar, çocuğun düştükten sonra annenin panik yapayarak pencereden atladığını söyledi. Anne Aylin Özbek'in eşinin, iş nedeniyle Ankara'da olduğu, 6 yaşında bir çocuğunun daha bulunduğu ve olay sırasında okulda olduğu öğrenildi.

Yorum Yazın