Gündem

Sel Ordu Merkezde de Etkili Oldu

863 Görüntüleme
09 Haziran 2015 19:15
Son Güncelleme: 09 Haziran 2015 19:15
Ordu’nun büyük bir kısmında etkili olan sel Merkez ilçede de etkili oldu. Salı günü sabaha karşı yağan şiddetli yağmur nedeniyle yollar sular altında kaldı, birçok araba yolda kaldı. Vatandaşlar yeterli tedbiri almadığı gerekçesiyle Ordu Belediyesi’ne tep
Sel Ordu Merkezde de Etkili Oldu
Ordu’da sel sadece ilçelerde değil, merkezde de etkili oldu. Salı günü sabaha karşı başlayan şiddetli yağmurun sele dönüşmesi nedeniyle birçok işyeri sular altında kaldı, ana caddeler ve ara sokaklar su gölüne döndü. Su birikintilerine giren bazı araçlarda yolda kaldı.
  
Sabah işyerine gelen esnafta patlayan logarlar nedeniyle işyerine dolan sel sularını kendi çabalarıyla boşaltmaya çalışırken, her yağmurda aynı manzarayla karşılaştıklarını belirten esnaflardan bazılarıysa Ordu Belediyesi’ne tepkiliydi.
  
Esnaflar, her yağmurda aynı manzarayla karşılaştıklarını belirterek, 1 hafta önce de aynı durumu yaşadıklarını belirtti. Esnaflar, Devlet Hastanesi’nden yağan yağmurun işyerlerine geldiğini, kendilerinin Ordu Belediyesi’ne buraya bir menfez yapma önerisi getirdiklerini ancak belediyeden olumlu cevap alamadıklarını, ne yapacaklarını şaşırdıklarını söylüyor.
  
bu arada zemin katta bulunan bazı evlerde sular altında kalırken, Ordu Belediyesi ekipleri de sel sularını temizlemek için çalışma başlattı.

Yorum Yazın