Gündem

SAODER’DEN GİRİŞİMCİ HEMŞERİLERİNE DESTEK,

593 Görüntüleme
31 Ocak 2019 13:59
Son Güncelleme: 31 Ocak 2019 13:59
DEDEMİN İMZASI FİLMİNE SAODER DESTEK OLDU .
SAODER’DEN GİRİŞİMCİ HEMŞERİLERİNE DESTEK,

SAODER Sarıyer Ordulular Derneğinin ev sahipliğinde,  Ordu Korgan ilçesinde bir gurup esnafın hiçbir profesyonel destek almadan tüm giderlerini kendilerinin  karşıladığı “DEDEMİN İMZASI” filmini Yaşar Kemal Kültür merkezinde hemşerileriyle buluşturdu. 

Açılış konuşmasını Dernek Başkanı Ali Yaman yaparak, Film yapımcısı Sami İsen ve arkadaşlarını tebrik ederek güzel bir iş çıkardıklarını ve bizde Sarıyer Ordulular Derneği olarak kendilerine karınca kararınca destek olarak girişimci arkadaşları kutluyorum diyerek katılan herkese teşekkür etti. 

DEDEMİN İMZASI film yönetmeni Sami İsen 
Böyle bir filmi çok zor şartlar altında çektiklerini hiç bir profesyonel destek almadıklarını söyledi. İSEN destek veren herkese teşekkür ederek İstanbul’dan bizi arayan ilk derneğimiz Sarıyer Ordulular Derneğine ve yönetimine özellikle film ekibim adına teşekkür ediyorum dedi. 

KİLYOS MAHALLE MUHTAR ADAYI

YÜKSEL DALMIŞ’a plaket  Geceye sponsorluk katkısı yapan Kilyos Mahalle Muhtarı Yüksel DALMIŞ’a film Ekibi tarafından plaket verildi. 

Dedemin İmzası izleyiciler tarafından ilgi ile izlenerek izleyiciler film oyuncularına memnuniyetlerini dile getirerek sonraki çalışmalarda başarılar dilediler. 

Yönetmen Sami İsen ve Arkadaşları Sarıyer Ordulular Derneği yönetimine desteklerden dolayı plaket vererek teşekkür ettiler Program hatıra fotoğrafları İle son buldu.

Yorum Yazın