Siyaset

ŞAHİN'DEN FLAŞ SÖZLER

593 Görüntüleme
02 Nisan 2019 09:42
Son Güncelleme: 02 Nisan 2019 09:42
Seçimlerde yüzde 26 oy alan Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin, yaptığı açıklamada, “Ordu Büyükşehir Belediye başkanlığına seçilen Sayın M. Hilmi Güler’i gönülden tebrik ediyorum.”dedi.
ŞAHİN'DEN FLAŞ SÖZLER

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin’den açıklama geldi. Seçim yarışında Hilmi Güler’in 30 puan gerisinde kalan Şahin yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi;

“Ülkemizde ve güzel Ordu’muzda yapılan yerel seçimlerde altın kalpli hemşehrilerimiz tarafından muhtarlarımız, meclis üyelerimiz ve belediye başkanlarımız seçilmiştir. İlimize ve değerli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, seçilen adaylarımızı da içtenlikle kutluyor, başarılar diliyorum. Aday olarak katıldığım Ordu Büyükşehir Belediye başkanlığına seçilen Sayın M. Hilmi Güler’i gönülden tebrik ediyorum. Halkımızı ötekileştirmeden tüm hemşehrilerimizin belediye başkanı olarak gerçekleştireceği yönetim ve uygulamalarına dair inanç ve güvenimi ifade eder, bilvesile tüm değerli hemşehrilerimize engin sevgi ve derin saygılarımı sunarım.”

Yorum Yazın