Gündem

Perşembe Her Zaman Örnek Bir İlçe Olmuştur

625 Görüntüleme
09 Haziran 2015 19:15
Son Güncelleme: 09 Haziran 2015 19:15
Ak Parti Perşembe İlçe danışma Meclisi toplantısı yapıldı.
Perşembe Her Zaman Örnek Bir İlçe Olmuştur

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin AKYOL, yaptığı konuşmada Perşembe İlçe Teşkilatı Ordu’da örnek teşkilatlarımızdandır. Başta İlçe Başkanımız Halil ÇETİNKAYA ve ekibini kutluyorum. Seçimlerde inanılmazı başardılar, mahalle yönetimlerini ,sandık kurullarını oluşturmada % 100 başarı gösterdiler dedi.
Cennet kadar güzel Perşembe’mizin, doğal yapısını bozmadan, planlı , programlı,bir şekilde Cittaslow (sakin şehir) unvanını da kullanarak özellikle yerli ve yabancı turizm yatırımcılarını buraya çekeceğiz,Ordu’nun turizm açığını Perşembe İlçemiz büyük ölçüde tamamlayacağına inanıyorum, bu konuda umuyorum ki kısa sürede önemli mesafeler alacağız. yine Perşembe’de yaptığımız, su, beton yol, sıcak asfalt , sanat yapıları gibi , Perşembe’nin tarihinde olmadığı kadar yatırım yapıldı.    


“Biz yeni nesillerimize,evlatlarımıza güzel bir Perşembe, Güzel bir Ordu,Güzel Bir ülke bırakmak istiyoruz”Perşembe ve Ordu’da  olduğu gibi Türkiye’nin her noktasında inanılmaz yatırımlar yaparak Türkiye’yi adeta şaha kaldırdık. Biz yeni nesillerimize, evlatlarımıza güzel bir ülke, güzel bir ordu, güzel bir Perşembe bırakmak istiyoruz. Onlar bizim çektiğimiz sıkıntıları çekmesin istiyoruz. Bir gecede Dolar 630 TL den 1400’lere çıkmasın, bir daha bunları yaşamayalım istiyoruz dedi.


Türkiye’de iktidara gelenler, Türkiye’yi yönetenler, 70 yıl  hiçbir işi başaramamışlar sadece deyim yerinde ise yatmışlar. Milletimiz görüyor ve biliyor ki, şimdi on senedir AK PARTİ bu aziz millet için çalışıyor, koşturuyor. AK PARTİ ‘nin tabelasını bu aziz millet asmıştır, AK PARTİ hiza ve istikameti milletten alan bir partidir. "İddia ediyoruz ki milletimizin derdini en iyi biz anlıyoruz çünkü onların içinden geliyoruz. Bizim daha çok çalışarak ,Milletimizi yüceltmemiz, Ticaretimizi güçlendirmemiz, daha çok üretmemiz lazım. Bunları elbirliği ile yapmaya çalışıyoruz. Çıkarttığımız kanunlarla ve teşvikler ile her bölgemizi canlandırmaya çalışıyoruz” dedi.


İlçe Danışma Meclisi toplantısına , il Başkanı Hüseyin AKYOL, İlçe Koordinatörleri İl Yönetim Kurulu Üyesi, Turan AYDIN, Ayhan ANGIN, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, İlçe Kadın ve Gençlik Kollarının Başkan ve üyeleri , mahalle başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Perşembe İlçe Başkanı Halil ÇETİNKAYA’da yaptığı konuşmasında "AK Parti'de görev almak, bizler için şeref ve onurdur. Önümüzde Cumhur Başkanlığı seçimleri var, ilçe teşkilatımızın ana kademe, kadın kolları , gençlik kolları, mahalle başkan ve yönetimleri , sandık kurulları hülasa partimizin tüm kademeleriyle AK Parti vizyonuna yakışır çalışma içinde olacağız.İl Başkanımızın da belirterek bizi onure ettiği mahalle yönetimlerini sandık kurullarını tamamladık. İnşaALLAH seçime kadar bu arkadaşlarımızı toplayarak eğitimler vereceğiz, 22 Haziran’da ilimiz ve Türkiey genelinde yapılacak olan “Sandığa sahip çıkıyoruz”toplantısı için hazırlıklarımızı tamamladık % 100 başarı ile toplantımızı tamamlayacağız dedi.                          

Yorum Yazın