Orduspor

Ordusporda Transfer Rotası Belirlendi

720 Görüntüleme
09 Haziran 2015 19:15
Son Güncelleme: 09 Haziran 2015 19:15
Gelecek sezon PTT 1. Lig’de mücadele edecek Orduspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Kadroda köklü değişiklikler yapmayı planlayan Mor Beyazlılarda yeni transferler Cumartesi imza atacaklar.
Ordusporda Transfer Rotası Belirlendi
Orduspor'da teknik direktör Erkan Sözeri'den sonra transfer politikası değişti. Kaleci Fornezzi ayrılmak istiyor. Banahene de gidebilir. Orduspor’da kaleci Alişan transferinden sonra kaleye bir diğer aday geçen sezon Balıkesirspor'da forma giyen Ahmet Şahin. Orduspor'da Ömer Kulga, Anıl Taşdemir, İrfan Başaran, Müslüm Yelken kesin kalacak isimler. Eski oyuncu Javito tekrar gündemde.
  
Orduspor’da gelecek sezon düşünülen yabancılar Garcia ve Javito, forvete de Fransa'dan oyuncu bakılıyor. Orduspor’da Stancu, istenilen fiyata satılamaması durumunda yarı fiyatına takımda oynayabileceğini bildirdiği konuşuluyor.
  
Öte yandan Orduspor kulübü, geçmiş sezonlarda yeni transferlerine İstanbul’da imza attırma uygulamasından vazgeçerek Ordu’da kendi tesislerinde imza attıracak. Bu kapsamda Cumartesi günü Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri’nde yeni transferler için bir imza töreni yapılacağı açıklandı...

Yorum Yazın