Gündem

”Minik Ayaklar Üşümesin Projesi”ne Valilik Desteği

649 Görüntüleme
01 Aralık 2015 00:09
Son Güncelleme: 01 Aralık 2015 00:09
Ordu Genç Girişimciler Derneği Başkanı Emre Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
”Minik Ayaklar Üşümesin Projesi”ne Valilik Desteği

Ordu Genç Girişimciler Derneği Başkanı Emre Yılmaz, derneğin 2014 yılının Mayıs ayında kurulduğunu belirterek, sosyal faaliyetler ve etkinlikler ile üyeleri arasındaki ilişkiyi artırmak, iş fırsatları yaratmak ayrıca sosyal sorumluluk projeleri geliştirilip var olan projeleri destekleyerek toplumsal sorunlar için çözüm üretimine katkıda bulunarak farkındalık yaratmayı hedeflediklerini anlattı.

Yılmaz, Genç Girişimciler Derneği olarak başlattıkları ”Minik Ayaklar Üşümesin Projesi” ile ihtiyacı olan öğrencilere Valiliğin öncülüğünde ilk etapta 1.000 adet bot yardımında bulunmak istediklerini söyledi ve Vali Balkanlıoğlu’ndan destek istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Genç Girişimciler Derneği bir çoğunun kendi işini kurduğu gibi bir kısmının da babalarının işlerini ilerletmeye çalışan iş adamlarının çocukları. Başlattıkları ‘Minik Ayaklar Üşümesin Projesi’ ile büyüklerine örnek olacak bir davranış sergiliyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

“Çevremizde pek çok ihtiyaç sahibi insanlar bulunuyor. Özellikle çocuklar, öğrenciler son derece mağdur. Valilik ve kaymakamlıklar olarak, devletin sosyal yardım kuruluşları olarak ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ancak tamamına yetişmek mümkün olmuyor. Burada ekonomik durumu iyi olan insanlara ve sivil toplum örgütlerinin üzerine çok iş düşüyor” diyen Vali Balkanlıoğlu, ”Genç kardeşlerimiz büyüklerini aratmayacak şekilde çevrelerindeki mağdur çocuklara yardımcı olmak, bunu da Ordu il genelinde yapmak istiyorlar. Özellikle soğuk kış günlerinde okula botsuz gidip gelen çocuklar kendilerinin dikkatini çekmiş şimdilik 1000 adet bot alıp dağıtmak 
düşüncesindeler. Bu duyarlı ve erdemli davranışlarından dolayı kendilerini kutluyorum. Örnek oldukları için tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Vali Balkanlıoğlu, ”Bundan sonraki hedefleri yetim çocuklar olacak ve onlara yardımda bulunacaklar. Sosyal sorumluluk sahibi olarak yardım faaliyetlerini düşünme ve valilikle iş birliği yapmaları sebebiyle kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz de valilik olarak her türlü desteği vereceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
 

Yorum Yazın