Gündem

İl Başkanı Kabaktepe Ordulular Vakfı’nı Ağırladı

3477 Görüntüleme
10 Mart 2021 10:01
Son Güncelleme: 10 Mart 2021 10:01
Geçtiğimiz günlerde AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na seçilen Osman Nuri Kabaktepe; Ordulular Vakfı Başkanı Zekeriya Erdim’i ve ekibini, makamında ağırladı.
İl Başkanı Kabaktepe Ordulular Vakfı’nı Ağırladı

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin’in de katıldığı buluşmada; “sivil toplum-siyaset diyaloğu ve iş birliği” ile ilgili verimli bir istişare yapıldı.

Sıcak, sevecen, samimi bir karşılama yapan ve hemşerilerini ağırlamaktan fevkalade memnun olduğunu belirten Kabaktepe; kongre öncesinde ve sonrasında genelde Türkiye, özelde İstanbul kamuoyundan çok güzel geri bildirimler aldığını söyledi. “Allah’ın izni ve milletimizin desteği ile 2023 ve 2024 tamam; biz şimdi, bu güvene layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Görüşme sonrasında; Ordulular Vakfı Başkanı Zekeriya Erdim de bir açıklama yaptı. Duygularını, düşüncelerini ve intibalarını şöyle anlattı:

“Yerelde ve genelde, ülke ve toplum yararına yapılan gönüllü hizmetler; özel sektör, sivil toplum, siyaset, bürokrasi kurumlarının diyaloğunu ve iş birliğini gerektiriyor. Paydaş kişiler ve kurumlar, ortak hedefler için ortak tavırlar içine girdiklerinde; her alanda, daha fazla katma değer üretiliyor. İşte bu noktadan hareketle; değerli hemşerimiz Osman Nuri Kabaktepe ile makamında buluştuk. Hem tebrik edip başarılar diledik; hem de Ordumuzun ve Yurdumuzun bir adım daha ileri, bir basamak daha yukarı taşınması için nasıl bir diyalog ve iş birliği içinde olabileceğimizi konuştuk. Karşımızda inanmış, güvenmiş, adanmış bir İl Başkanı bulduk. Sadece hemşerimiz olduğu için değil; aynı zamanda doğru adam olduğu ve doğru adımlar attığı için de çok memnun olduk”.

Yorum Yazın