Gündem

Hastane Yolunda Sıcak Asfalt Çalışmas

674 Görüntüleme
03 Haziran 2017 14:47
Son Güncelleme: 03 Haziran 2017 14:47
Ordu’nun Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi’nde bulunan Fatsa Devlet Hastanesinin yolu sıcak asfalt çalışmalarıyla düzenlenerek bir kısmı trafiğe açıldı.
Hastane Yolunda Sıcak Asfalt Çalışmas

Ordu'nun  Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi'nde bulunan  Fatsa Devlet Hastanesinin yolu sıcak asfalt çalışmalarıyla düzenlenerek bir kısmı trafiğe açıldı.

Fatsa Belediye Başkanı  Hüseyin Anlayan hastane yolu olarak bilinen Arslan Aydınlık Caddesi ile ilgili yaptığı açıklamada, caddenin son etabında da sıcak asfalt aşamasına geldiklerini söyledi. Arslan Aydınlık Caddesi'nde yaklaşık 1 senedir yol çalışmalarının devam ettiğini belirten Anlayan, "Hastane yolunun yarısı asfaltlandı ve kaldırım çalışmalarına başlandı. Geri kalan ikinci etabında da şuanda da alt yapı çalışmaları bitme aşamasına geldi. Burada doğalgaz çalışması oldu, elektrik hatları yerin altına alındı, Telekom çalışması oldu, su hatları yenilendi, kanalizasyonlar yenilendi, şu anda da yağmur suyu hatları yapıldı. Yağmur suyu hatlarının da şuanda son kılçıkları sağlı sollu kolları atılıyor, ondan sonra asfalta geçeceğiz. Yani Arslan Aydınlık Caddesi'nin son etabında da inşallah 1 haftada asfalta geçilecek aşamaya geldik. Buradaki çalışmalar biraz uzun sürdü ama çok kalıcı bir hizmet yapılıyor. İnşallah 10-15 gün içerisinde asfaltı da dökmüş ve yolu sonlandırmış olacağız" dedi.

Yorum Yazın