Siyaset

Enginyurt ordu ya bir delikanlı lazım

879 Görüntüleme
09.06.2015 - 19:15 | Son Güncelleme: 09.06.2015 - 19:15
Ordu ya bir delikanlının lazım olduğunu söyleyen Enginyurt -O delikanlı da Cemal Enginyurt’tur- dedi.
Enginyurt ordu ya bir delikanlı lazım

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemal Enginyurt ve İl Yönetimi bayram süresince ilçeleri gezerek halkla bayramlaştı.
 MHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt , yerel seçimlerin sadece belediye başkanlığı seçimi olarak görmediklerini ve bu seçimlerde Türk Gençliğinin, Türk Milletinin yeniden Cumhuriyeti ayağa kaldıracak bir seçim olacağına dikkat çekti.
 
Enginyurt; “Teşkilat başkanlarımız ve ilçelerdeki bütün belediye başkan adaylarımızla beraber 16 ilçede esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarımızla bir araya gelerek bayramlaşmayı tebrik kartı atarak veya telefonla mesaj yollayarak değil, bizzati insanımızın ayağına giderek gerçekleştirdik. Biz millete hizmet aşkıyla dolduğumuzu ifade ettik.
 
MHP olarak bu bayram neticesinde de gördük ki  Orduluların MHP’ye ve şahsımıza karşı teveccühü en yüksek düzeydedir. Ordu büyükşehir belediyesini ve Altınordu belediyesini MHP kazanacaktır. 19 ilçeyide yine MHP kazanacaktır,
 
Çünkü bu seçim sadece belediye başkanlığı seçimi değil, bu seçim Kuva-i Milliye ruhuyla yeniden milli mücadelenin şahlandığı bir seçimdir .Bu seçim andımızı kaldırarak, Türküm demekten Türk mü oluyorsunuz diyenlere inadına Türk milletinin varlık ve yokluk mücadelesinin yapıldığı bir seçim olacak. Bu seçim Şırnak’ta, Siirt’te, dağlarda ki Ne Mutlu Türküm diye yazan yazıları kaldırdık diyen vali denenlerin, birilerine şirin görünmek için, şirinlik yapmak için Ne Mutlu Türküm Diyene diyenlerin bu topraklarda yeniden yeşereceği bir seçim. Bu seçim Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları Cumhuriyet’i kurarken kaç promil alkol almıştır diyenlere karşı Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhunun yeniden canlanacağı bir seçim. Bu seçim 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’in kurulması ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türk Milletine emanet bırakan ve bu emaneti şu anda üzerinde hisseden Türk Gençliğinin, Türk Milletinin yeniden Cumhuriyeti ayağa kaldıracak bir seçim olacaktır”
 
ORDU’YA BİR DELİKANLI LAZIM
 
Dolayısıyla bu seçim artık bir belediye başkanlığı kazanmanın ötesine geçti. Bu seçim güçlü seslerin, güçlü yüreklerin, iman evlerinin yıkılmadan, korkmadan, yılmadan asla kimseden çekinmeden sesini haykıracağı bir seçime dönüştü. Biz diyoruz ki, bu seçimde Ordu’ya bir delikanlı lazım. Oda Cemal Enginyurt . İnşallah Ordu halkı bizleri tercih ederek, buradan bütün Türkiye’ye umut verecektir.

Başta Altınordu Belediyesi olmak üzere, 19 ilçe ve Büyükşehir Belediyesini almaya talip olan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak tekrar bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyor, Allah Türk Milletinin varlığını, dirliğini, birliğini bozmasın diyor, Ne Mutlu Türküm Diyene diyorum.” dedi.

Ordu İli ve İlçeleri Haber Merkezi

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ordu Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.