Gündem

Engelliler Haftası

689 Görüntüleme
12 Mayıs 2017 13:04
Son Güncelleme: 12 Mayıs 2017 13:04
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Engelliler Haftası dolayısıyla AK Parti Ordu İl Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezi Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı.
Engelliler Haftası

Altınordu Belediye Başkanı  Engin Tekintaş,  Engelliler Haftası dolayısıyla  AK Parti  Ordu İl Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezi Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Başkan Tekintaş ve Başkan Yardımcısı  Aydın Şaşmaz tarafından konuklar karşılanırken, ziyarette yapılan hizmetler ve engellilerin yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi alındı.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Tekintaş, engelli merkezleri ile koordineli çalışmalarının durmaksızın devam ettiğini söyledi.

 

Engelliler için modern bir şehir inşa etmeye özen gösterdiklerini ifade eden Tekintaş, şöyle konuştu: 

" Altınordu Belediyesi olarak, bugüne kadar hem sizlerle hem teşkilatımızla hem partimizle hem de engelli merkezleri ile koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. İçinde bulunduğumuz hafta  Engelliler Haftası dolayısıyla bu hafta içerisinde yaptığımız tüm çalışmalar ve sizlerin yaptığı çalışmalar ile toplumda bir farkındalık oluşturması noktasında el birliği ile devam edeceğiz. Bu kapsamda 'Yaşlılar Merkezi' projesi ihalesi gerçekleştirildi ve inşaatına başlanacak. Engelliler Merkezi ile ilgili projemiz de bitmek üzere ihalesini yapacağız ve detaylarının hepimiz için önemli olduğu bir projeyi hayata geçireceğiz."

 

Tekintaş, engelli vatandaşların toplumdan soyutlanmadan topluma entegre edilmesi için çalıştıklarını dile getirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının, engellerin ortadan kaldırılması için yaptığı çalışmalarla onur duyduklarını vurgulayan Tekintaş, "Bu süre içerisinde belediyeler olarak bizler de gerek dış mekan gerek iç mekan kullanım alanları ile engelli vatandaşlarımızın engellerini ortadan kaldırmak için büyük çaba gösteriyoruz. Biz bu süreçte hiçbir kardeşimizin engelinden dolayı toplumdan uzaklaşmasını istemiyoruz ve bu çerçeve içerisinde yaptığımız çalışmalar ile topluma entegre olacakları bir çalışma programını hayata geçirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

 

AK Parti  Ordu İl Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Turhan Yavuz ise, misafirperverliği nedeniyle Başkan Tekintaş'a teşekkürlerini iletti.

Gelecekteki projelerin konuşulduğu ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi

Yorum Yazın