Gündem

Altınordu’da Vezneler Hafta Sonu Açık

648 Görüntüleme
27 Mayıs 2016 11:39
Son Güncelleme: 27 Mayıs 2016 11:39
Altınordu Belediyesi bina arsa ve arazi vergileri ile iş yerlerine ait çevre temizlik vergisi ödemelerinin 31 Mayıs’ta sona erecek olması nedeniyle tahsilat vezneleri 28-29 Mayıs Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermeye devam edecek.
Altınordu’da Vezneler Hafta Sonu Açık

Altınordu Belediyesi bina arsa ve arazi vergileri ile iş yerlerine ait çevre temizlik vergisi ödemelerinin  31 Mayıs’ta sona erecek olması nedeniyle tahsilat vezneleri 28-29 Mayıs Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermeye devam edecek.

 Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: bina arsa ve arazi vergileri ile iş yerlerine ait çevre temizlik vergisi ödemelerinin  31 Mayıs’ta sona erecek olması nedeniyle vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için  tahsilat veznelerimiz 28-29 Mayıs Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermeye devam edecektir. Aynı zamanda vatandaşlarımız ödemelerini nakit olarak yapabildiği gibi kredi kartı ile de taksitli olarak yapabilmektedirler” diye konuştu

 Başkan Tekintaş, ödemelerin belediyenin resmi internet sitesi olan www.altinordu.bel.tr  yapılabildiğini belirtirken, Milletten alınan her kuruşun yine millete hizmet olarak geri döndüğünü kaydetti.

Yorum Yazın