Siyaset

Akp 22 Büyükşehir Adayını Belirledi

733 Görüntüleme
09 Haziran 2015 19:15
Son Güncelleme: 09 Haziran 2015 19:15
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 22 Büyükşehir Belediye başkan adayını belirlediklerini önümüzdeki hafta ise isimleri açıklamaya başlayacaklarını ifade etti.
Akp 22 Büyükşehir Adayını Belirledi

Canlı yayında yerel seçimlerle ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim bugüne kadar yaptığımız hizmetler ortada. Biz hizmette sınır tanımıyoruz. Ama muhalefet hangi hizmeti yapmış onu da göremiyorum. Şu anda da adaylarımızın açıklanmasıyla birlikte adaylarımız o illerde önümüzdeki döneme yönelik ne gibi projeler inşa edecekler şu anda ne durumdayız.

Bunların hepsini tanıtımla ilgili yapılacak lansmanlarda sunacaklar. Bunların bazılarına şahsen bende katılacağım. Ama ilk etapta dört veya beş merkezde büyükşehir belediye başkanlarımızı tanıtmak ve açıklamak istiyoruz. Şu anda 22 büyükşehir belediye başkan adayımızı belirledik.

İl Belediye başkanlarımızdan ise 11'ini belirlemiş vaziyetteyi. Bunları belirlerken temayül yoklamalarını, anketleri ve o illerin milletvekillerini ve Bakan arkadaşlarımızı kanaatlarini almak suretiyle hareket ediyoruz. İnşallah Trabzon'daki açılışlardan sonra çalışmalara devam ediyoruz. Önümüzdeki haftalardan itibaren peyderbey açıklamaya başlayacağız. Bizi her yer sevindirir. Biz hedefe koşuyoruz" diye konuştu.

Yorum Yazın