Gündem

8. KATTAN DÜŞEN İNŞAAT İŞÇİSİ HAYATINI KAYBETTİ

786 Görüntüleme
09 Haziran 2015 19:15
Son Güncelleme: 09 Haziran 2015 19:15
Yine iş kazası yine Ordulu bir işçi yaşamını kaybetti. Ekmek parası için gurbete giden Ordulu inşaat işçisi Kemal Topuz, Niğde’de çalıştığı okul inşaatın 8. katından düşerek hayatını kaybetti.
8. KATTAN DÜŞEN İNŞAAT İŞÇİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Ordulu işçiler, iş kazalarında can vermeye ediyor. geçtiğimiz hafta Amasya Suluova’da bir maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Zeki Eşe’nin ardından bir acı haberde Niğde’den geldi.

Niğde’de çalıştığı inşaatın 8. Katından düşen Ordu’nun Çamaş İlçesi Saruyakup Mahallesi’nden Kemal Topuz yaşamını kaybetti. Olay, Niğde Kanuni Sultan Süleyman İlköğretim Okulu karşısındaki inşaatta meydana geldi. İddiaya göre, güvenlik halatı olmayan Ordulu Kemal Topuz inşaat işçisi, bastığı tahtanın kırılması sonucu 8. kattan aşağıya düştü.

İşçi, olay yerine gelen 112 ambulansıyla Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Çamaş’a bağlı Sarıyakup sakinlerinden Bahtiyar Topuz'un oğlu olan Kemal Topuz 39 yaşında evli ve bir kız bir erkek olmak üzere iki çocuk babasıydı.

Yorum Yazın