İlçe Haberleri

3 ÇOCUK ANNESİ KADIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

441 Görüntüleme
22 Temmuz 2019 10:06
Son Güncelleme: 22 Temmuz 2019 10:06
Düzce’de meydana gelen sel afetinde cansız bedeni bulunan Ordulu Fatma Töngel, bugün öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Afet sırasında anneannelerinde olan iki çocuğu annelerinin başucunda dua etti
3 ÇOCUK ANNESİ KADIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Düzce son yılların en büyük sel felaketlerinden birini yaşadı. Yaşanan sel felaketinde Akçakoca ilçesine bağlı Esmahanım Köyü'nde eşi ve çocuğuyla birlikte kaybolan ve dün cansız bedeni bulunan Ordulu 42 yaşındaki Fatma Töngel, son yolculuğuna uğurlandı.

Fatma Töngel’in cenazesi için annesi Ayşe Öztürk’ün Akçakoca'daki evinde helallik alındı. Helallik alındığı sırada Fatma Töngel'in yakınları evin önünde gözyaşı dökerlerken, anne Ayşe Öztürk'ü yakınları teskin etti.

İKİ ÇOCUĞU ANNESİNDEYMİŞ

Fatma Töngel'in sel felaketi yaşandığı gün eşi Cengiz Töngel (53) ve küçük oğlu Kaan Töngel (3) ile birlikte olduğu, diğer çocukları Mertcan ve İrem'in annesi Ayşe Öztürk'ün evine bıraktığı öğrenildi. Sel felaketini yaşamayan Mertcan ve İrem Töngel, annelerinin tabutu başında dua etti.

Fatma Töngel'in cenazesi duaların okunması ve helallik alınmasının ardından amcasının evinin bulunduğu Küpler köyüne götürüldü. Fatma Töngel için Küpler köyünde cenaze namazına Düzce Valisi Zülkif Dağlı, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ile Fatma Töngel'in yakınları ve sevenleri katıldı. 3 çocuk annesi kadın öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan Esmahanım köyünde kaybolan ve dün cansız bedeni bulunan Fatma Töngel’in eşi 53 yaşındaki Cengiz ve 3 yaşındaki çocuğu Kağan Töngel ile birlikte 39 yaşındaki Nilgün Kaplan ile kızları 9 yaşındaki Funda, 7 yaşlarındaki ikiz olan Sanem ve İlayda Sinem halen kayıplar.

Yorum Yazın